tiistai 10. kesäkuuta 2014

Möhköfantti

Luojalle kiitos näistä viileistä sadepäivistä! Onhan se aurinko ihanaa mutta kuumuus ei, varsinkaan tällä hetkellä. Lämpöiset ilmat kun turvottavat ihan älyttömästi. Katsoin ylppäri kuvia vielä tässä ja melkein tuli itku kun olen niin hirveän näköinen kaikissa kuvissa. Meikeissä ja kampauksessa ei ole vikaa, olen vaik niin turpea. Kädet on valtavat, luojan kiitos mekko on pitkä eikä "nilkkoja" näkynyt. Painoa on toki tullut myös mutta luulen että turvotuksesta johtuen suuri osa siitä, ainakin näin rukoilkaamme!

Ihmiselle jolle paino on valtava asia korvien välissä ja vaaka pahin vihollinen, on tämä ollut rankkaa aikaa. Yritän kuitenkin miettiä positiivisesti että kyllä tämä tästä sitte., ei tehdä kärpäsestä härkästä. Tausta kun on kuitenkin se, että suurin masennuksen syy on aina ollut se mitä peili näyttää, ei tämä ole kauhean hyvä lähtökohta. Ville saa sitten synnytyksen jälkeen vahtia että oikeasti syön jotain.

Raskausarpiakin on ilmestynyt. Tosin kaikkialle muualle paitsi mahaan.. Tissit on aika pahannäköset kun ovat ihan ratkeilleet. Samoin reisissä on jälkiä. Maha vaan venyy ja venyy eikä ratkea. Ehkä se on sitä mieltä että sektioon joudutaan ja arpia tulee joka tapauksessa. Apteekkiin kun mentiin kyselemään jotain voidetta arpiin, alkoi täti heti esitellä kalliita ihmerasvoja. "Tämä on arpiin, tätä laitat tisseihin sitten kun imetät, tätä sinne minne aurinko ei paista muutanmaa viikkoa ennen synnytystä niin ei repeilisi paikat!" Päädyin kuitenkin ostamaan manteliöljyä joka oli HIUKKASEN halvempaa. Olen nyt sitä muutamana päivänä käyttänyt ja hyvältä tuntuu! Tosi kiva, ei tahmaa kauheasti ja vaikuttaa todella riittoisalta tuo pullollinen. 

Manteliöljyhän on todella monikäyttöinen, sitä voi käyttää meikinpoistoon, yövoiteeksi, hiusnaamioksi, hierontaöljyksi, vauvan iholle ja vaikkapa mihin, myös ruuanlaittoon. Itse en ole uskaltanut/kerennyt testata vasta kuin iholle levitettynä. 



Mansikka on ollut jo pitkään sellainen pakko saada juttu. Samoin ananasta olen himoinnut. Ihan hyvä, ne auttavat turvotukseen. Samoin tämän hetken suosikki teeni, vihreä tee. En tosin ole varma mitä tapahtuu kun siihen sekoittaa sitruunaa, kaapista löytyy vihreä tee ja sitruuna teetä, nam nam. Kurkkua tomaattia ja porkkanaa pitäisi myöskin alkaa syödä nyt, nekin auttavat turvotukseen. Luojalle kiitos myöskin googlesta, mistä voi selvittää miltein kaiken !


Mutta, jos tämä vaikka menisi tekemään jotain hyödyllistä. Tai ottamaan aikaiset päikkärit. Teimpäs sittenkin jotain hyödyllistä, varasin ajan sokerirasitustestiin! Olen ylpeä itsestäni, kaikki hommat on hoidettu, sain varattua hammaslääkärit meille (iik) ja kävin hoitamassa asioita Kouvolassa. Hyvillä mielin suunta on siis makkari ja maailman paras asia, päiväunet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti