tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kaikenkaikkiaan onnistunut päivä

Suomen sää jaksaa aina ihmetyttää. Noh, se kevät tuliki tosi aikasee joten takatalvi oli odotettavissa mutta että ihan vaa pari päivää ennen juhannusta? Huhhuh! Ja just sinä päivänä kun mä päätän vähän harrastaa liikuntaa ja raahata ruhoni ihan omin pikku jaloin neuvolaan niin tämä ilmasto heittää kuperkeikkaa eikä osaa päättää mitä tarjota, tarjoten kaikkea mahdollista.Kuvassa iloinen Iida kävelee kotiin päin Ärrän teen kanssa. (Täytyy vaan sanoa että Lehtomäen ärrällä oli ihana myyjä, sellainen vanhempi mieshenkilö, ihanan iloinen ja puhelias!) Kyllä vähän mietitytti että miksen ottanut lapasia mukaan, oli käsillä aika kylmä. Kaiken kaikkiaan oli ihan mukava kävellä eikä matkakaan ollut pitkä, mutta jalat olivat aika kipeät kotiin päästyäni!

Neuvolassa meni hyvin, painoa tosin oli taas tullut aika reippaasti... Sokeriaineenvaihdunnassa ei ollut mitään vikaa (tai jossain sen tapaisessa, sokerirasitustestin tulokset siis oli jo ennättäneet neuvolalle) joten siitä ei voinut painonnousua syyttää. Parasta siis katsoa peiliin ja jääkaappiin ja vähän miettiä mitä suuhunsa laittaa, kamalaa! Väsymyksestäkin sanoin neuvolassa ja ohjeeksi tuli ottaa kaksi kertaa päivässä rautaa. Viikko pitää katsella tuleeko muutosta ja sitten jos mitään ei tapahdu, palata normaaliin kerta päivässä annokseen. Toivotaan että auttaa!


Tänään mulla ja Villellä oli kuukausipäivä, en ole edes laskenut kuinka paljon tulee täyteen, kuhan ne vuosipäivät muistaa niin kaikki on hyvin! Noh käytiin sen kunniaksi Angelassa syömässä ja täytyy sanoa että ruoka oli todella hyvää! Otin lehtipihvin, yllätys sinänsä, valkosipulimaustevoilla ja oli kyllä niiin hyvää että olisin voinut syödä vaikka kuinka paljon. Angelan omistaja oli ihana ja onnitteli meitä huomatessaan mahani. Se ehkä muistaa meidät, yleensä jos käydään ulkona syömässä käydään Angelassa tai Mariossa. Mentiin sitten vielä käymään veturissa ja "satuttiin" pysähtymään Arnoldsissa. Siellä jaettiin ilmaiseksi tuollaisia kronitseja? jos nyt oikein muistan nimen. Päällä oleva pähkinäsuklaa tahna oli ihanaa mutta sisällä oleva suklaa oli liian tummaa mun makuuni. Puolet siis jäi syömättä.


Sellanen päivä tänään! Huomenna suuntana on Koria ja hammaslääkäri. Tekevät ihan vain tarkastuksen mutta jännittää silti, en tykkää hammaslääkäreistä! Jänskättää mitä ne sanovat/tekevät mun pienestä maitokulmahampaasta... Ehkäpä menen myös vierailemaan kotosalla, katsoo nytten! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti