sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kiirettä pitänyt

Noora jo kerkesikin multa kysellä että miksei ole päivitystä ylppäreistä, joten tässä se tulee! Kuvista erikoiskiitos Elinalle joka jaksoi kärsivällisesti kuvailla kaikkea!


Siinä on joku pullukka lakki päässä! Tuo mekko oli niin ihana kun ostin sen mutta empäs sitten jättänyt yhtään turpoamisvaraa siihen (köh köh olen viisas ylioppilas) ja ryntäitten kohdalta olikin aika tiukka sitten tuo mekko! Noh, ajoi kuitenkin asiansa!


Tässä ovat sitten juustokakut, ah nams olivat tosi hyviä, varsinkin tuo mansikkainen, syynä varmaan hillitön mansikan himoni viime aikoina...


Sain kaikkein suurimman ruusun Villeltä. Ihana punainen glitter ruusu! Sain todella paljon kukkia muutenkin ja oikeuin huvitti kun äiti raahasi niitä sunnuntaina meille.


Tässä on lahjoja joita sain! Ja se hieno hattu minkä takia mua nyt juhlittiin! Sain tuollaisen jalallisen kakkuvadin (tai miksi ikinä sitä kutsutaankaan) ja kynttiläkipon ja sitten tuollaisen lasisen rasian! Sain paljon muutakin, esimerkiksi rahaa. Rahat tosin ovat jo kiitettävästi huvenneet Ikea reissulla (siitä lisää myöhemmin!)


Tässä on kukkakimppu jonka sain isosiskolta ja veljeltä, aivan ihana! Sai kunnia paikan meidän pienen kuvan vierestä!



Juhlat olivat todella onnistuneet ja nukkumaan meni väsynyt mutta onnellinen ylioppilas! Erikois kiitos äiskälle joka leipoi ja laittoi ja kaikkea mahdollista! Oot paras <3

Huhhuh, kone on ollut laatikossa piilossa ja en ole kerennyt/jaksanut sitä sieltä kaivaa joten juttua riittäisi vaikka kuinka! Noh yritän nyt ahkerammin postailla mun hurjan jännittävästä ja tapahtumarikkaasta elämästä! Mutta mutta, näihin kuviin näihin tunnelmiin, täytyy vielä mennä laittamaan peti kuntoon koska jee keksin aiemmin että vaihdan lakanat... Homma sitten jäi vähän puoliväliin, kuten yleensä aina. Ylioppilas kiittää ja kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti