sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Möksäilyä

Ihana mutta hieman kylmä juhannus on takana! Omiin perinteisiini on aina ennen kuulunut se että menemme naapuriin viettämään jussia isolla porukalla, mutta paljon mielummin sitä viettää ihan rauhassa oman kullan kainalossa! Siispä viime juhannus ja tämä juhannus ovatkin sujuneet selvinpäin (tänä vuonna ei ollut muuta vaihoehtoa mutta ei haittaa ollenkaa!) ja rauhallisissa merkeissä syöden, saunoen ja "uiden". Vesi oli niin kylmää että kauhean huudon säestyksellä kastauduin kyllä kokonaan mutta uimaan en todellakaan mennyt!


Tähän väliin tahdon esitellä meidän uuden huonekalun. Tosi kätevä, säilytystilaa löytyy ja on niin tukeva että tuossa voi istua päällä kun laittaa kenkiä jalkaan. Erittäin tarpeellinen minulle siiskin, koska en taivu enää oikein laittamaan nauhoja kiinni tms. Kaunis tuo imurin johto vielä tuossa kuvassa... Mutta pointti on että tuo arkku/penkki tsydeemi on aivan ihana! 


Tässä on sitten vähän suunniteltu että mitä otetaan mukaan. Mä olen näitä lista-ihmisiä koska muuten jotain tärkeää unohtuisi aivan varmasti! Tällä reissulla mukana oli kaikki tarvittava, mitään en unohtanut! Matkaan lähdettiin siiskin jo torstaina kun perjantai oli Villellä vapaa. 


Tässä on vähän maisemaa saunasta ensimmäiseltä illalta. Vaikka satoi vettä päivällä, illalla sää oli aikas ihana. Kävin ekana iltana heittämässä talviturkin ja saunottiin pari tuntia. Ah miten ihanaa! Mökkihän siis sijaitsee Saimaalla ja päästäkseen mökille on ajettava veneellä noin puoli tuntia. 


Perjantaina sää oli jopa ihan hyvä. Ei satanut ainakaan paljoa! Meidän juhannus sujui kommelluksitta ja ainoa tapaturma oli se etä karhu puri Villeä, hehheh. Tuossa olikin siis ainoa karhu meidän juhannuksessa, täysin selvinpäin mentiin. Nautittiin vaan rauhasta. 


Siinä se mökin omistaja katselee maisemia saunan jälkeen. Auringonlaskut olivat kyllä upeita! Muutenkin oli tosi ihanaa.


Pelattiin sitten illalla yatzya. Mä voitin, taisi tosin olla aloittelijan tuuria, mä kun en muistanut yhtään miten tätä pelattiin ja mua ehkäpä neuvottiin vähän, että mitä kannattaisi tehdä. Hauskaa oli joka tapauksessa. 


Noh, Lauantaina sää oli mitä ihanin. Olimme grillaamassa saunalla, kun raesade yllätti meidät. Kuvasta ei näe kuinka hurja tuo kuuro oli, mutta voin kertoa että aika hurja. Lämpöäkään ei ollut paljoa, sillä hengitys huurusi. Kaiken kaikkiaan mökki reissu oli uitenkin todella onnistunut! Viikonloppu oli todella mukava, vaikka oli kiva tulla kotiin. Oma vessa on kuitenkin aina paras, varsinkin ulkohuussin jälkeen! Saatiin myös paljon ruokaa mukaan. Eilen syötiin nyhtöpossua ja nyt sitä on jääkaappi täynnä. Taidetaankin pyytää Samppa syömään meidän kanssa.


Loppuun viellä tuollainen kuva. Tuohan on siis sellaisesta sarjasta kuin Moderni perhe. Rakastan sitä sarjaa, ja viime aikoina olen tajunnut miksipidän varsinkin tuosta Dunbhyjen perheestä, se voisi ihan hyvin olla mun ja Villen perhe joskus. Kaikella rakkaudella Villen ideoita ja ylivilkkautta kohtaan! 

Noh, juhannus on takana päin, mitäs sitä sitten alkaisi odottaa? Varmaan sitä syyskuuta! Hui, laskettuun aikaan on enää vain kymmenisen viikkoa! Hurjaa!

2 kommenttia:

  1. Moderni perhe on ihan paras!! :) Ja tosi kiva,että kirjoitat blogia,niin saa lukea sun kuulumisia ja vauvajuttuja! :) Kyllä se syyskuu on pian täällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moderni perhe on! <3 Harmi vaan että netflixissä on vaan kolme tuotantokautta sitä, päivitystä odotellessa! Voi, musta on tosi kiva että ihmiset lukee mun blogia! Ajattelin että parempi tänne kirjotella kun laittaa faceen, täältä ne joita kiinnostaa nii voi käydä lukemassa! ((: Ja niimpä, aika menee niin nopeesti! Kohta on koko blogi täynnä kuvia vauvasta ((; !

      Poista