perjantai 13. kesäkuuta 2014

Vähän kuulumisia

Kukaan ei kerennyt mun kanssani tänään hakemaan sitä äitiyspakkausta, mikä harmittaa todella paljon. Seuraava mahdollisuus saada se on maanantaina... Noh, maanantaihin ei onneks oo ihan kauheesti aikaa, tavallaan. Joten tässä tulee muita kuulumisia joita en ole kerennyt päivittää!

Käytiimpäs tässä tämänviikon tiistaina tutustumassa Kotkan synnytyssairaalaan. Mentiin äiskän kanssa, mies jäi makaamaan migreenin kourissa kotiin. Harmillista, olisi ollut kiva jos Ville olisi ollut tukena ja turvana mukana! Noh, meitä oli jopa kaksi mammaa vaivautunut paikalle. Toinen mamma oli varmaankin minun ikäiseni ja hänellä oli mies mukana. Oli ihan kiva mennä katsomaan minne sitä lasta sitten mennään pakertamaan. Oli myös hämmentävää kun kätilö alkoi puhua erilaisista asennoista ponnistaa ja siitä että äidin toiveita kuunnellaan siitä, miten hän haluaa synnyttää. Jakkarasynnytyskään ei ole mahdoton. Siinä välissä tajusin ettei se synnyttäminen olekkaan niin yksinkertaista, pitäisi ehkä olla jonkinlaisia suunnitelmia etukäteen... En tietenkään ajatellut että menen Kotkaan ja plops vauva syntyy, en vain ajatellut että pitäisi miettiä niin monia asioita etukäteen. Oli aika jännittävää ja samalla todella pelottavaa käydä katsomassa paikkoja. Sitä tajusi ettei siihen synnyttämiseen ole enää kauhean kauaa aikaa, hui! Jännitystä lisäsi kätilön reipas vinkki; "kipu tulee olemaan jotain mitä ette ole ikinä kokeneet, joten valmistautukaa henkisesti. Sekään tosin ei riitä." Kiitos... Ei paineita.


Ja masukuva, viikkojahan minulla on tällä hetkellä 27+5. On aikamoinen tuo masupallukka. On jo niin iso että aamuisin sängystä nouseminen on aikamoista taidetta! Se menee jotenkuten näin; kierähdys, ryömiminen, uusi kierähdys ja jalat lattialle. Sitten vain köpötellään vessaan ja takaisin nukkumaan. Päivärytmihän koostuu nykyään taas melkeimpä kokonaan nukkumisesta. Hyvä että jaksaa käydä syömässä jossain välissä. Tuo kampaus tässä kuvassa on aika kaunis... Ei meinaa suostua ollenkaan yhteistyöhön mun hiukset nykyään. 


Tässä on sitten mun uudet biksut! Rakastan, ovat niin nätit! Pitää ostaa vielä alaosa, ei ollut tarpeeksi rahaa mukana silloin kun kävin nämä kaunokaiset ostamassa!


Jä tässä on mun uusi rakkaus; ananas-porkkana mehu. Aivan ihanaa! Niin hyvää! Ja kapinallisesti join pepsi lasista.

Ah ihanaa jalkapallo huumaa. Meidän taloudessa jääkiekko on toissijainen laji (ainakin Villen mielestä) ja jalkapallo on kuninkaille! Itse en juurikaan siitä välitä. Täällä nämä kuitenkin nyt Sampan kanssa katsovat futista ja juovat kaljaa. Puhuivat että tilaisivat pitsaa tai jotain. Möh, itse söin juuri iltapuuron. No mutta, jos sitä itse menisi jatkamaan sitä mitä oon tehny koko päivän, maannu sängyssä. Okei, kyllä mä siivosinkin tänää! 

2 kommenttia: