maanantai 16. kesäkuuta 2014

Jännää, jännää!

Tänään oli hurja päivä! Aamulla sokerirasitustestiin... Ei mitenkään maailman ihanin kokemus mutta hengissä selvittiin! Kolme kertaa otettiin verta (kolme kertaa puristin tuolin käsinojaa rystyset valkosisina) mutta selvisin! Olo oli aika huono sokerilitkun juomisen jälkeen mutta tasottui siitä sitten. Onneksi mulle sattui todella mukava piikki-Pirkko, ymmärsi että jännitin kovasti.

Ja sitten se odotettu osuus. Kävin hakemassa äitiyspakkauksen! Vihdoin viimein. Onnellisena kävelin ulos postista valtavan laatikon kera. Seuraavaksi kuvia boksin sisällöstä! Kaikkea laatikon sisältämää en kuvannut koska sielä oli niin paljon kaikkea. Kuvissa esiintyvien vaatteiden lisäksi pakkaus sisälsi myös mm.

  • ruokalappu
  • patja, patjansuojus
  • aluslakana, peite, peitemakuupussi
  • hammasharja,hiusharja, kynsisakset
  • kylpylämpömittari, hoitovoide
  • kondomeja, menkkasiteitä, kestoliivinsuojat
  • vuodelaatikko, elikkäs siis tuo värikäslaatikko, sitä käytetäänkin usein ensisänkynä. 



Siinä se on, kauan odotettu mammapakkaus! Heti iskee silmään tuo toppapuku. Ihanan värinen!!


Ensimmäisenä oleva pöllöpuku ei kuulu pakkaukseen, se vain oli niin suloinen ja sopi väreihin. Nyt meillä on siis kaksi kevyempää pukua ja yksi toppapuku. Toppapuku on ihana! Musta-valko-vihreä, voisiko paremman väristä enää toivoa? Harmi vaan että puku on aika iso ja koska meidän neiti syntyy syksyllä joutaa puku käyttöön vasta 1-vuotiaallemme. 


Toppapuvussa on tekstiä, jonkinnäköinen loru. Olen niin fiiliksissä vieläkin tästä kyseisestä vaatekappaleesta. Ei turkoosissa kevyemmässäkään puvussa mitään vikaa ollut, ihanan värinen tuokin! 



Tämän vuoden mammapakkauksen värit olivat osittain aika retrot. Kerrassaan suloinen tuo oranssi haalariasia! Tulee mieleen jotkin kuvat jotka olen nähnyt äidistäni vauvana, taisipa olla tuollaista oranssia ja ruskeaa useassa vaatteessa. Pakkauksen eläinteema on siiskin orava, joka näkyy ruskeassa haalarissa. Pitkähihaisessa bodyssa kuviot ovat tammenterhoja.


Värimaailma on myöskin melko siniseen painottuva. Aivan ihania nuokin pienet vaatteet! Tuo vihreä haalari on suosikkini näistä! Sitä tulette meidän neidin päällä näkemään!


Tuossa on sitten pitkähihainen oravabodi ja suloinen heppayöppäri. 


Jatkamme retro linjalla. Rakastan näitä! Kuolalapussa on eläimiä, pikku kirahveja, sopii sekin väriltään näihin.

Tässä on pussilakana. Todella suloinen öttiäisineen. Tuo oranssi on kestovaippa, mulla niitä onkin jo muutama (kiitos äiskä! ) ja luultavasti rupeamme noita kestovaippoja käyttämään. On mellä valmiina jo ihan normaalejakin vaippoja mutta haluaisin olla hieman ekompi ja käyttää kestovaippoja!


Vauvailut ei jääneet tänään vain tuohon äitiyspakkaukseen, vaan käytiin myös katsomassa äiskän opiskelukaverin vanhoja vauvatavaroita. Mukaan tarttuikin vaatteita, joista kuvassa  suosikkini! Olen ollut aina hullaantunut vihreään ja tuo onkin aivan ihana tuo raidallinen kietaisubodi ja housut. Myös tuo keltaisen sävyinen on ihana! Vaatteiden lisäksi mukaan siis tarttuikin kuvassa näkyvä hoitoalusta, sitteri sekä kantoliina. Kantoliinanajo-ohjeita ei mukana tullut joten täytynee sitten käydä netin ihmeellisessä maailmassa ihmettelemässä miten tuo toimii.

Kaikenkaikkiaan hurjan pitkä ja väsyttävä päivä. Oon tehny tänää jo niin paljon enkä nukkunut ollenkaan päikkäreitä joten on ihan okei olla näin väsy. Tänään kävin siis myös kotona porukoilla ihmettelemässä remontin kulkua. Oli aika mielenkiintoista kun ruokahuoneen lattia oli kokonaan poissa. Koska olen näinkin notkea ja ketterä meinasi matka tysssätä keittiöön, kunnes sitten viimein pääsin könyämään olkkariin. Se oli sen arvoista, sain teetä ja syötiin Ellin kanssa melkein kokonainen muumikeksipaketti puoliksi... Hups! 



6 kommenttia:

  1. Uuu, nuo pikku vaatteet oli kyllä niin suloisia!! ♥ Odotan kovasti, että mummon mussukka puetaan niihin!! ♥

    Nyt täällä on muuten jo lattiassa alimmat laudoitukset paikallaan.. näyttää siis ihan tulevalta lattialta! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihania noi vaatteet ja tulee meidän pikku rinsessa olemaan tosi sulonen niissä <3 Ooh täähän on edistystä, uskallan ehkä tulla käymäänki sitte ;D

      Poista
  2. Älyttömästi kamaa :O Nyt vast oikeesti tajuun et kuinka kätevä toi äitiyspakkaus on verrattuna äitiysavustus rahaa mikä oli vissii 140€?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli yllättävän paljon tavaraa ja se paketti oli paljon isompi ku aattelin, oikein ällistin ku sen postista noudin :D Ja joo tulis tosi kalliiks ostaa toi kaikki tavara mitä paketti sisältää! :o kätevä systeemi tää äitiyspakkaus! ((:

      Poista
  3. Miusta ainakii ihan mahti äitiyspakkaus tänä vuonna :) Ihania värjeä ja kuoseja! <3

    Jos kestovaipat kiinnostaa Jatalta saat vinon pinon suurimmaksi osaksi käyttämättömiä kestareita johonkin hintaan :D (en usko et kauheesti pyytää)

    Hällä ois myös tosi hyvässä kunnossa oleva se sellanen kantokaukalo sydeemi (mikä sen virallinen nimi nyt onkaan? :D aivot pätkii), minkä saa siis myös autoon laitettua kiinni (muistelisin näin) ni olisiko hinta pyynti ollu 20e. Se just pesi kaikki pehmusteet yms. :)

    Et jos kiinnostaa ni infoa ni infoan Jattaa :) Ja siltä löytyy myös toooooosi paljon tyttöjen vaatteita et jos haluaa kirppistellä niin hänen kauttaan voi :))!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ookki! Oon ihan rakastunu toho retroo nytte tän paketin myötä ;D

      Joo kiinnostais kovasti sekä vaipat että kaukalo, justiinsa tänään mietin että pitää alkaa ettimään sitä kaukaloo! Jospas pääsisin sun kautta puheisii Jatan kanssa sitte nii voisin kysellä! Ja kyllä ne vaatteetki kiinnostaa, täytyy nyt vaa kattoo etten iha hirmusesti innostu niitä ostelee cx

      Poista