sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Lauantain shoppailut

Käytiin tänään muksun, miehen ja ystävä pariskunnan kanssa jouluostoksilla. Ostin tasan yhden lahjan, siitäkin pikkuveljeni kertoi että ei se iskä sellaista likööriä juo. Noh... Se olikin liian helppoa keksiä iskälle lahjaa... Täytyy siis tehdä toinen reissu alkoon.

Kävin ostamassa joulukoristeita! Meillä on ensimmäinen joulun tulossa omassa kodissa ja oman perheen kesken, eikä meillä siis ole ollenkaan joulukoristeita ja tahdon ostaa heti oman näköiset. Meidän joulu on varmasti koristeiltaan niukka (ja sitäkin ihanampi) ja yksinkertainen. Odotan sitä innolla. Miehen kanssa käydään vielä vääntöä siitä että tuleeko meille oikea kuusi vai tekokuusi. Minä tahtoisin oikean, siitä se joulun tuoksu ja tunnelma tulee!


Kaunis kuva... Mutta siitä näkee ostokset. Nuo pienet sydämet olivat todella söpöjä ja niitä voi laittaa vaikkapa lahjapaketteihinkin kiinni! Ostin myös tuollaisen sydän koristeen, en vielä tiedä minne se päätyy. Ja nuo hopeiset joulupallot, voih, rakastuin! Pidän hopeasta, kaikki korunikin ovat hopeita (tai ainakin sen värisiä) joten tottakai joulupallojenkin on oltava!


Ostin muksulle oman pikku peiton, seepra kuosisen kuolakaulurin ja söpöt pöksyt kun olivat alennuksessa! Täytyy ruveta uusimaan tuota muksun vaatekaappia kun neiti kasvaa ulos kaikista vaatteistaan. Harmi, joudun shoppailemaan.


Loppuun vielämaailman suloisin Myttynen tonttulakki päässä. Näin me toivotamme teille mitä ihaninta joulun odotusta!

1 kommentti:

  1. Älä suotta tuhlaa rahojasi ainakaan mihinkään Alkon juttuun, ei se iskä tosiaankaan sellasia juo. Nimimerkillä Olen ostanut sille joskus jonkun viskin tai mitälie, mutta juomatta jäi...

    Täällä olis sulle, tai siis Mytylle, noita vaatteita siltä K:lta jonkun verran katottavaksi! Ja pakettiin on menossa myös jotain, muistathan ne! =)

    Mytty on maailman söpöin! ♥

    VastaaPoista