keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Jouluja part 1

Ensinnäkin, ihanaa joulua kaikille! Empäs ole kerennyt oikein kirjoitella tässä, vaikka mieskin on ollut lomalla koko viikon. Jotenkin ei vain ole kerennyt tai jaksanut. Sitä on vain nauttinut siitä että ollaan saatu Miian kanssa isimies koko päiväksi. Ihana joululoma! Köh köh, oikeastaan mulla mitään lomaa ole mutta kyllä tää lomalta tuntuu!


Ollaan oltu todella kilttejä! Varsinkin Miia. Minähän en edes ostanut lahjoja Miialle koska ei tyty viellä tajua niistä mitään ja joka suunnasta tulee kuitenkin hänelle paketteja. Ensi vuonna sitten!


On se vaan hassu se vauva siellä peilissä. Menee ihan sormi suuhun.


Erään illan ihme. Neiti jäi yksin nukahtamaan tutti suussa omaan sänkyynsä. Huhhuh, Miia ei siis normaalisti syö tuttia. Kyllä ihmetytti äitiä. No eihän se sinne nukahtanut. Hetken päästä omasta sängystään löytyi ilopinen Myttynen jolla oli paljon asiaa. Noh, ehkä viellä joskus ...

¨
Ja siinä viellä aivan ihana pikkuserkku, minun pieni kummipoikani Jooa. Käytiin kyläilemässä viime perjantaina. Ai että, on se vaan  niin ihanaa että lähipiiristä löytyy vauvoja! 

Mutta mutta, palaan asiaan joulun jälkeen tai jo tänään illalla. Suunnitelma jouluksi on siis käydä tänään minun porukoillani ja huomenna miehen. Nyt taitaa heräillä neitokainen joten täytyy mennä. Nauttikaa joulusta, stressi on ohi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti