torstai 11. joulukuuta 2014

Värihaaste 2/5

Kauniisti, esittelyssä vessa. Koska meidän vessa on pinkki. Ihana väripilkku, itse tykkään kovasti. Vessakin on ihan kiva mutta niin pieni. Haaveissa onkin sitten joskus hamassa tulevaisuudessa (toivottavasti omakotitalossa) saada sen kokoinen vessa että sinne mahtuu himoitsemani kuivausrumpukin. Koska pyykinpesu nyt on niin hankalaa.


Tässä siis vessan pinkki matto. Matto on, kuinka yllättävää, Ikeasta. Niin on moni muukin asia meillä, koska Ikea <3


Pinkit pyyhkeet, saatu äidiltä. Meillä on hauskasti myös turkoosi kokonaisuus vessaan, turkoosi matto ja pyyhkeet. Näin voidaan vaihtaa väriä jos alkaa kyllästyttämään.


Hennon vaaleanpunaistakin löytyy. Mm. tuo ihana käsisaippua. Merkki on Method ja tuoksu oli pink grapefruit, kuinka yllättävää. Nyt siellä on jotain muuta saippuaa. Harmikseni äiti kertoi että paikkaa josta tuon ostin eui ole enää. Möh, olisin niin mielelläni ostanut uuden saippuan ja muutaman varastoon. Myös naamarasvani sattui olemaan pinkissä putelissa joten sekin eksyi kuvaan.


Löytyy minulta keittiöstäkin jotain vaaleanpunaista, meinaan tuollaiset vaaleanpunaiset Ikean mukit. Ihan parhaat glögi mukit!


Hehheh, ei ihan sisustusta, mutta oli pakko laittaa kuva myös pienestä vaaleanpunaisesta vauvasta. Ilme on hieman skeptinen, kun nokosten päätteeksi herättiinkin Veturista eikä kotoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti