torstai 3. heinäkuuta 2014

Pitkästä aikaa

Ohhoh, niin paljon kaikkean tapahtunut taas etten ole oikein kerennyt kirjoitella. Oikeastaan en vain ole saanut aikaiseksi kun siivosin koneen pois keittiön pöydältä... Noh mutta, nyt päivittelenkin oikein kunnolla näitä kuulumisia! Viime aikoina henkinen väsymys on vaihtunut vain fyysiseen. Olen paljon pirteämpi enkä jaksa synkistellä, niin paljon on tapahtumassa, niin suuria asioita että turhaan niitä suu mutrulla seuraa. 

Päiviäni ovat piristäneet monet ihmiset, kiitos Snatulle, rakkaalle pikkuveikalle, että oot käynyt nyt usein kyläilemässä. Ollaan katsottu siis Snatun kanssa netflixistä Bones-nimistä sarjaa johon ollaan molemmat ihan koukussa! Snatuu myös toi Ikeasta vauvalle tuliaiseksi ihanan panda pehmon! 


Kyllä, meillä on vihdoinkin verhot! Kauan siinä kesti! Tästä voin kiittää Sorppaa joka tuli vähän potkimaan muhun vauhtia ja laittamaan ne verhot, itse kun en ylttänyt edes jakkaran kanssa. Nyt on keittiössä, olkkarissa ja välihuoneessa verhot! Jippii!



Team Karppa (Kara ja Sorppa) jäikin meille sitten yöksi ja oli tosi kivaa. Kuvassa on mun ja Sorpan juomat, mulla (yllätys sinänsä) ananas-porkkana mehua ja Sorpalla mehumaitoa, maku taisi olla persikka tai joku vastaava. Oli niin iloisen väriset kaverukset nuo lasit että oli pakko ottaa kuva! Meillä olikin sitten tosi mukavaa yhdessä, pojat lähtivät ajelemaan ja me jäätiin Sorpan kanssa pitämään teetä ja sympatiaa ilta. Niitä olinkin kaivannut.

Lauantaina vietiin Kara ja Sorppa Kotkaan ja käytiin serkkuni valmistujaisissa. Illalla Ville lähti katsomaan Sampan kanssa jalkapalloa ja mä lähdinkin sitten Jaakon ja Jennan kanssa ajelemaan, päädyttiin Korian ABC:lle juomaan kahvit. Oli tosi kivaa silloinkin! Ja sunnuntaina... Voi herranjumala, nukuttiin Villen kanssa iltapäivä viiteen. Noh, Ville oli tosin kotiutunut vasta neljän aikoihin, mutta silti. En ole koskaan nukkunut niin pitkään!


Kuvassa mahtava masu tällä hetkellä. En yhtään ihmettele että ihmiset kyselevät että saanko kaksoset. On se iso. Se on niin iso että henkkamaukan mammatopit tuppaavat jäädä lyhyiksi jo nyt. Ei siis puhettakaan siitä että pukeutuisn kivasti, laitan päälleni sellaisia kaapuja jotka mahtuvat... En kuitenkaan raaski ostaa mammavaatteita, tulisi aika kalliiksi. Eihän tässä edes ole enää kauaa laskettuun aikaan, niin yritän pärjätä näillä mitä mulla nyt on.

Kävin tässä eräs päivä Katin kanssa kahvilla. Oli tosi ihanaa nähdä Katia taas, pitkästä aikaa. Päädyttiinkin sitten vielä koffarista meille hypistelemään vauvan vaatteita. Voi että, on mulla vaan ihania ystäviä!


Tänään käytiin katsomassa Ellin kaverin minipossua. Se oli tosi suloinen otus. Ellin kavereilla on nyt joku ihme trendi, minipossut. Jo kahdella tytöllä on oma possu, tottakai Ellikin haluaisi mutta taitaapi jäädä vain haaveeksi. Tuo possu oli kyllä ihan älyttömän ihana, näytti ihan pieneltä lelulta ja piti todella suloista röhkimistä kipittäessään lattialla ihmisten perässä. Sulatti kyllä kaikkien sydämen tuo pikkutoveri. Itse en silti possua ottaisi, siitä kasvaa aika iso, ei se enää puolen vuoden päästä ole tuollainen söpö pieni pallukka.


Käytiin sitten vielä äiskän kanssa Prismassa viemässä meidän blenderi sinne, sekun kerkesi jo tässä parissa kuukaudessa mennä rikki.. No, sain sitten uuden tilalle, mansikat ja mangokuutiot ovat juuri tuolla sulamassa, haluan koekäyttää tuon uuden blenderin heti! Prismasta tarttui muutakin matkaan... Äiti osti pikku rinsessalle kotiutumisvaatteet. Ovat niiiin suloiset nuo! En kestä! Kuinkahan paljon sitä tulee osteltua sitten vauvalle vaatteita... 

Mutta, siinä kaikki tällä kertaa. Nyt taidan mennä ottamaan rautapillerin ja surauttamaan itselleni pirtelöä. 

p.s Diskotoukalta terveisiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti