tiistai 8. heinäkuuta 2014

Maailman mahtavin hankinta

Viikko alkoi siten että Ville kävi työterveyslääkärillä hakemassa kahden päivän saikun. Raukka parka, oli sunnuntaina ihan kipeä. Diagnoosi oli "akuutti ylähengitystien infektio" tai jotain sinne päin. Nyt mulla on koko ajan sellanen olo että sattuu kurkkuun, tuun  aivan varmasti kipeeks. Toivotaan parasta, Ville tarjoutui jo nukkumaan sohvalla mutta en oikein osaa nukkuu ilman sitä ja muutenkin, tuun kipeeksi sitten jos olen tullakseen.

Maanantaina käytiin myös ostamassa meille uusi telkkari. 50 tuumanen sonyn telkkari. On se ihana!  Vanha telkkari näyttää niiiin kauhean pieneltä verrattuna tuohon uuteen. Oli oikea nautinto katsoa Bonesia eilen illalla, kuva oli niin hyvä ja näin lukea kaikki tekstit.



 Toivottavasti Snattu pääsee viikonloppuna meille yöksi, Ville kun menee Pioneereihin ja itse jätän väliin tällä kertaa. Voidaan sitten katsoa Bonesia yhdessä, ei, meillä ei taida olla tällä hetkellä juuri muuta elämää kuin tuo sarja.


Tänään käytiin neuvolassa. Kaikki oli hyvin ja painonnousukin oli nyt hillitympää. Aika hurjia lukemia se vaaka näytti kuitenkin. Neuvolan jälkeen Eve tuli meille, lahnattiin sohvalla ja istuskeltiin aina välillä ulkona. Muisteltiin vanhoja ja tultiin siihen lopputulokseen että sekaisin ollaan molemmat. Kaikkea sitä onkin tullut tehtyä.


Käytiin tänään sitten vielä Suskin ja Sampan kanssa Three Wingsissä syömässä. Uusi rakkaus, pekonimaustevoi. Otin siis lehtipihvin, yllätys sinänsä. Ruoka oli todella hyvää! Nyt pojat istuu sohvalla ja katsoo jalkapalloa, on aika hyvä peli ilmeisesti, sen verran iloisilta kuulostavat. Itse taidan vetäytyä makkariin suihkun kautta lukemaan kirjaa, en edes muistanut kuinka hyvä voi olla fantasiakirja! Ehkäpä sitä tulisi jopa tartuttua siihen piirustusvihkoon kirjojen innoittamana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti