torstai 25. syyskuuta 2014

Unettomia öitä

Aika menee ihan kauhean nopeasti nykyään. Uskomatonta että neitokaisemme on jo kolme viikkoinen! Vastahan olin ihan valtava!


Taisin painaa kunnioitettavat 85 kiloa tuossa kuvassa. 153 senttiselle ihmiselle se on aika huima määrä massaa. Toissapäivänä kun kävimme porukoilla kävin vaaàlla ja ilokseni sieltä kurkkasi takaisin luku joka alkoi kutosella! 69,2 kiloa, Että siitä vaan laskemaan,16 kiloa kolmessa viikossa!Huhhuh,kun vaaka näyttää lukua joka alkaa vitosella olen erittäin tyytyväinen!


Siinä on meidän pikku tissitakiainen. Äidin ja isin rakas! Ja mummojen tottakai, varsinkin niiden! 

Ja sitten vähän ikävämpiä kuulumisia... Aloitin tänään siis antibioottikuurin, diagnoosi, rintatulehdus. Ah autuutta ja voi vitutusta. Antibioottitabletitikin on aika nannaa, maistuu siltä miltä kissan pissa haisee! Eilen siis makasin koko päivän kuumeen kourissa sängyssä, tänään olo on jo hieman inhimillisempi. Tosin väsymys on aikamoinen, en ole saanut nukuttua kunnolla koska pikku neiti on ollut niin levoton. Viime yönäkin huudettiin kaksi tuntia putkeen, siinä itki loppujen lopuksi sekä äiti että lapsi kun äidiltä loppui rauhoittelu keinot. Onneksi viimein nukahdettiin. Pisin pätkä mitä nukuttiin yhteen menoon taisi olla 1,5 tuntia. Todellakin toivon että tänä yönä nukuttaisiin hyvin!

 Kämppä on kuin räjähdyksen jäljiltä... Pitäisi siivota ja pestä pyykkiä mutta ehkä jätän sen huomiseen! Tässä onkin tulossa toiminnan täyteinen viikonloppu, täytyy suunnitella ristiäisiä ja minun isi täyttää pyöreitä, Tiedossa on siis 50-vuotis paardit, jeeei, mitäköhän sinnekkin laittaa päälleen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti