perjantai 24. marraskuuta 2017

Hupglup seikkailu

Voi ihana lumi! Toivoin tosissani että lumet vaan tulis takasin ja sieltä ne tuli! Tässä ihan itekki innostu riekkumaan ulkona. Pikkuneiti oli niin innoissaan nähdessään lumen. Käytiin sitten mummolassa (hauvamummolla eli mun äitillä) ulkoilemassa, siellä kun sitä lääniä riittää. Innostuttiin sitte sisarustenki kesken riehumaan mitä Miia vähän säikähtikin. Täytyy myöntää että pikkuveli ja se pikkusiskoki kyllä pyyhki mulla lattiaa!

Käytiin sitten eilen Lahdessa Hop Lopissa (tai hupglupissa niinkuin Miia asian ilmaisi) veljen vaimokkeen ja niitten pikkuneidin ja tuon oman apinan kanssa. Onnistuttiin mm. eksymään matkalla sinne. Miiakin jo hermostui ja olisi halunnut vain Veturiin. Päästiin kuitenkin perille, ja voi sitä riemua! Mulla on kyllä jokapaikka aivan jumissa ja hellänä kun siellä mennä viipotettiin pitkin poikin. Aivan mahtava paikka! Sovittiinkin sisarusten kesken että lähetään joskus sinne yhessä! Lähdettiin sitten ajamaan jo valmiiksi myöhässä aikataulusta kotia kohti. Eipä päästy kotiin asti. Jäätiin jo Lahden päähän, kun auto meni rikki. Tai no rengas tarkalleen. Auto alkoi pitää ihme ääniä jotka sitten vaan pahentui ja pahentui kunnes sydän kylmänä päästiin valaistulle levähdysalueelle minne pysähdyttiin. Sitten odotettiin kolme tuntia apujoukkoja, että päästiin Kouvolaan. Auto pääsi traileriin. Siitä meinasi lähteä toinen takarengas irti. Harmittaa niin kovasti tuo auto..

Noitten reikien pitäisi olla pyöreitä..

Muita kuulumisia olis viime viikonlopun mahtava Mikkelin reissu! Oli ystävän tuparit ja voi luoja miten oli ihanaa nähdä näitä ihmisiä! Oli oikein tyttöjen viikonloppu! Tuparit oli mahtavat, oli korttipeli, taikatemppuja ja hyvää seuraa. Oli jalat niin kipeät kun käytiin reivaamassa Mikkelin yöelämässäkin. Kiitos Salla, pus muss! Hain tosiaan Kotkaan sosionomiksi, mutten sinne päässyt. Pääsin kuitenkin kaikista testeitä läpi ja varasijalle 44. Äiti voi olla ylpeä, en ole psykopaatti. Nyt olisikin sitten työnhaku seuraavaksi edessä.. Koulujuttuja onneksi kerkeää miettiä, haen sitten seuraavissa yhteishauissa jonnekkin! 

Reipas reissumuija

Mitään sen ihmeellisempää tässä ei kai ole tapahtunut. Toivotaan ettei noi lumet nyt kokonaan katoais. Olis jo niin joulufiiliskin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti