keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Nuhanenä

Nyt on kaikkein pahin tapahtunut. No se lapsi tuli kipeäksi. Eilen alkoi ihan kauhea yskä, kuulostaa niin pahalta! Oli todella kiukkuinenkin. Buranan jälkeen rauhoittui. Ihme kyllä nukuttiin yö melko hyvin, oli vaan aikamoiset possuäänet toisella nukkuessa. Räkää on niin valtavasti ja rohisee koko ajan, raukka parka. Tänään aamulla mies sitten varasi lääkäriajan Mehiläiseen.


Täytyy sanoa että oli aika suolaisen hintainen käynti mutta onneksi pienellä on hyvät vakuutukset! Ihmetystä ainakin mulle herätti se kuinka iloinen tyttö oli tutkittaessakin. Juttuakin riitti ihan kiitettävästi .


Käytiin hakemassa apteekista lääkärin määräämät jutut, eli antibiootit taltuttamaan tuo kauhea paksu räkä ja sitten tuollainen suihke otsan rupiin, on taas niin kauheassa kunnossa.  Vaikka noita kynsiä kuinka leikkaisi niin aina on joku terävä kulma millä ruvet revitään auki...


Voihan sukka. Lääkäriaika oli siis kello 9.40 ja nykyään olen aika huono aamuherääjä ja iskinkin sitten jalkaan vaan lähimmät sukat jotka löysin. Wuhuu. niissä onkin valtava reikä! Tämä on siis kaikkien mun nilkkasukkien kohrtalo, käytän ne puhki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti