maanantai 26. tammikuuta 2015

Sekalaisia kuulumisia

Kukkuu! Hengissä ollaan yhä, sitä mä vaan aattelin tulla kertomaan tänne. Aika menee niin nopeasti ja katoaa jonnekkin että aika harvoin sitä oikeasti kerkeää konetta aukaisemaan. Mutta... Tämä on nyt vähän sekava jorina postaus. 


Kuvassa on ihme, meidän makuuhuone siistinä. Voi kumpa se näyttäisikin aina tuolta. Tälläkin hetkellä lattia lainehtii vaatteista, ota siitä nyt selvää mitkä ovat puhtaita ja mitkä likaisa.. Ystäväni antoimulle siis Tammikuun haasteen ja homman ninmi oli se että pidetään kämppä siistinä. NNooooh... Asia on vähän niin ja näin, kyllähän mä koko ajan kuljetan tavaraa paikoilleen mutta joku sotkee. Kuka tunnustaa?


Miialle kuuluu hyvää. Neiti kasvaa kovasti ja niin kasvaa äänikin. Kauheaa älämölöä pitää nytkin tuossa leikkimatolla. Mokoma apinanpoikanen. Nykyään Miia nauraa ääneenkin jo. Soseita on hieman maisteltu myöskin,  neidin mielipide näihin on kuitenkin hyi yök. Ehkä ajan kanssa sitä innostutaan niistä. Miia on myöskin parantunut hyvin räkätaudista, ihan pieni rohina käy enää, räkää ei näy. Rohinakin tosin voi johtua maidosta onteloissa, sen verran kovalla paineella suihkuaa eväs.


Pikkuveljen tyttöystävä opiskelee parturiksi ja ah ihanuutta, kävin hiusten tehohoidossa opiskelijahintaan. Shampoo, maski, hoitoaine ja päähieronta, kyllä nautin kovasti. Hiuksetkin nauttivat, olivat niiiin pehmoiset!


Iltanapostelut ovat nykyään terveellisiä. Karkit ja sipsut ovat jääneet lauantaihin, yllättävän helposti. Painokin on ruvennut taas putoamaan. Jeei, kyllä tämä tästä!


Meillä on riittänyt sutinaa, ollaan nähty paljon ihmisiä, eilenkin käytiin Kotkassa kyläilemässä, koko päivähän siinä vierähti, oli aivan ihanaa nähdä team Karppaa! Olen myöskin onnistunut pelastamaan yhden ihmissuhteen (tai no molempiahan siinä tottakai tarvittiin) ja valtava kivi vierähti sydämeltä. Enhän mä olisi voinut elää ilman sitä yhtä urpoa!

Kaiken kaikkiaan meillä siis menee tosi hyvin, nautitaan elämästä ja sitä rataa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti