keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Pissaa

Huhhuh tätä hulinaa. Miia on jo niin iso tyttö että en kestä. Toissa päivänä neitokainen tajusi että olohuoneen ulkopuolellakin on elämää ja hän pääsee sinne aivan itse. Onneksi saatiin nyt otettua pois miehen pelikonsolit tuosta telkkaritasosta, se on siis mallia ikea ja kaikki on lattian tasossa olevissa kolosissa. Arvatkaapa vain kuinka houkuttelevaa se oli.   


Ollaan vaihdettu nyt housuvaippoihin. Mulla vaan meinaa mennä hermo niihin, aina on pissat yli vaipan ja tänään meillä onkin nyt testissä kestovaipat. Vähän jänskättää. Mies saa tuoda kyllä tarra vaippoja kun tulee töistä. Tämä pissaralli on ollut älytön. Aamulla Miian sängystä löytyi iloinen vauva ja valtava pissaläntti. Toissa yönä pissa länttejä oli kaksi, meidän sängyssämme. Ainiin, kyllähän se vaippa taisi päästää pissat läpi myöskin kun Miia oli kummitätsyn sylissä. Pissaa kaikkialla!


Siellä se vauhtimimmi menee. Tätä tämä on nyt ollut! Kaikki ne jotka odottavat innoissaan että voi kumpa se mussukka jo lähtisi liikkeelle, pikku vinkki, nauti kun voit viellä istua rauhassa.


Ah tänään on taas lenkki päivä! Ollaan ihanan Nooran kanssa sovittu että käydään kerran viikossa vähintään lenkillä. Eilen käytiin aamulenkillä Miian kanssa ja tänään mennään ihan kahdestaan. Kuvassa mulla on päällä Nooran ihana urheilutakki, suunnitelmissa olisi ostaa itselleenkin jotkut ihanat lenkkivaatteet. Jospa sitä sitten tulisi lähdettyä ulos ihan vaan senkin takia koska ne on niin ihanat ne vaatteet. Haaveilen myös uusista lenkkareista! Jostain törkeän kirkkaan värisistä ja kuosisista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti