maanantai 9. helmikuuta 2015

Voi juku

Sairastelut on nyt sairastettu, meillä alkoi arki. Viime viikolla oltiin siis kokokonkkaronkka kipeänä, mieskin oli saikulla tiistaista perjantaihin. Kerkesin itsekkin olla kuumeessa ja Miiallakin oli lämpöä. Nyt reippaana kohti uutta viikkoa.


Bjuuuutiful bjuuutiful kuva, mutta kuitenkin. Miian lempparijuttu tällä hetkellä on ihmisten naamojen syöminen ja kuolaaminen. Se tekee muksun todella iloiseksi. Joskus on vaan aika agressiivisia nuo hyökkäykset.


Miia ei ollut ihan parhaimmillaan, mökömököpuussa on istuskeltu. Kaikki on tyhmää ja kaikki ihan sanonko mistä. Ymmärtäähän sen, kuka nyt aina jaksaisi iloinen olla?


Koska viime viikko oli hieman hiljaisempi niin päätti Miia sitten että nyt vähän äksöniä, neiti oppi nyt kunnolla pyörähtämään. Täällä on menty eteenpäin kierimällä. Kaikkein huvittavinta on se, että neidin on aivan pakko pyörähtää selältä mahalleen ja sitten alkaa itku ja käninä kun ei olekkaan kiva olla mahallaan. Ja aivan varmasti (ja todistattavasti) pääsisi tuosta kumpaan tahansa suuntaan pyörähtämään mutta kyllä se on parempi kiukutella.


Maailman suurin kiitos siitä että voimme taas hyvin kuuluu kyllä ihanalle sairaanhoitaja Evelle joka vaaroja uhmaten tuli meitä hoitamaan. Tässä näemme oikean ystävän <3 Kiitos myös näistä muutamista "normaaleista" yhteiskuvista (muut on kaksariselfieitä) musta ja Miiasta, kuuluu Evelle! <3 

Hiphei, tänään se olisi kyllä vaunuilun paikka, ollaan oltu sisällä liian kauan! Joten täytyy varmaan alkaa pommittaa kavereita, jospa joku rohkea lähtisi meidän kanssa kävelylle!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti