maanantai 11. elokuuta 2014

Tämän päivän saldoa

Jee, oma kone käytössä! Santeri tuli ja korjasi sen! Empäs taida edes kehdata kertoa miksi koneeni ei toiminut... Oon kerrassaan kädetön mitä tulee teknologiaan. En vain tajua. No onneksi on tuo veli joka tulee ja taikoo mun elektroniset laitteet kuntoon ennenkuin ehdin viskellä tavaroita seinille. Eikä se edes naura ihan kauhean paljoa selittäessään tälle perunalle että mikä oli "vikana"


Aamun postauksen jälkeen on kerennyt tapahtua kaikkea jännää. En malttanut odottaa huomiseen kaikkien asioiden kertomista. Eikä sitä voi koskaan olla varma että kone käynnistyy enää huomenna...

Ensinnäkin käytiin neuvolassa. Kaikki oli kunnossa, sydänäänet tasaiset. Edes kiloja ei ollut tullut liikaa. Tottakai niitä oli tullut, mutta melko maltillisesti. Luulisin että suurin osa johtuu turvotuksesta. Sormet ja varpaat muistuttavat prinssinakkeja. Kaunista.

Sitten, äiti tuli käymään ja lähdettiinkin sitten käymään Rosariumissa ja Prismassa. Rosariumista mukaan tarttui tuo kuvassa näkyvä pesuainepullo. Kun pääsin kotiin, pyyhin innoissani kaikki tasot. Keittiö tuoksui ihanalta! Seuraan äitini jalanjäljissä mitä tulee näihin kaikenmaailman kenikaaleihin. Ajattelin että hiusten värjäys kaupan myrkyillä olisi nyt ohi ja voisin etsiä seuraavaksi hiusväriksi jonkun luomuvärin, jos nyt edes vähään aikaan hiuksia värjäilen, juurikasvua toki jo on mutta se ei näytä ollenkaan pahalta.


Tässä kärsimys selfie Prismasta. On aika rankkaa tuon mahan kansssa vaappua menemään. Ja kuten kuvasta näkyy, on karvakuula jo aika valtava. Niin ovat mun selkäkipunikin.

Sitten näin pitkästä aikaa Nooraa. Ai että oli ihanaa vaihtaa kuulumisia ja juoruja, huomasi kuinka paljon oli ikävöinyt sitä naista. Kannattaa muuten kutsua Noora kahville, meiltä lähtiessään hän pyyhki kaikki keittiön tasot ja laittoi astiat astianpesukoneeseen! Santerikin siis meillä tänään kävi. Katsottiin yksi jakso Hemlock Grovea, tai no minä nukahdin. Täytyy katsoa se jakso uudestaan..



Kerettiin meidän porukoillakin käydä, kun heitettiin Snattu kotiin. Siellä tapetoitiin, tulossa aivan ihanat seinät! Siellä sitten viihdyimme muutaman tunnin. Oli ihanaa päästä paijailemaan vähän koiriakin!

Kaiken kaikkiaan, tänään oli hyvä päivä. Olin sosiaalinen ja jopa poistuin kotoa. Nyt taidan tästä poistua suihkun kautta nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti