maanantai 11. elokuuta 2014

Se on seepra!

Mies nukkuu jotenka lainaan vähän hänen konettaan, en kestä enää olla erossa bloggerista! Mulla on siis pakkomielle käydä joka päivä tarkistamassa että onko joku kirjoittanut blogiinsa. Kyllä, mulla on todella paljon aikaa vielä enkä oikein tiedä mihin sen käyttäisin... Siispä käytän sen kaikkeen muuhun paitsi mihinkää järkevään!


Elikkäs elikkäs, paljon on kerennyt tapahtua tässä tämän hiljaisuuden aikana! Käytiin tosiaan Veeran kanssa katsomassa Tykkimäessä Jenni Vartiaista. Jenni oli upea, mahtava, älytön, siis aivan ihana! Laulettiin Veeran kanssa iloisesti mukana, uusimman levyn biisejä ei osattu mutta vanhempia kyllä. Jennin ensimmäinen, Ihmisten edessä levy onkin mun lemppari levy ikinä!Meitä huvitti kovasti kun vieressä olevat pienet lapset tuijottivat meitä kun laulettiin ihan innoissaan mukana. Oli ihan mahtis reissu! Niin, käytiin tosiaan ennen keikkaa syömässä Angelassa, onko noloa jos tarjoilija tuntee mut jo melkein nimeltä? Kysyi vain että minnekkäs olet ukkosi jättänyt. Noh, meillä oli tyttöjen ilta! Kiitos Veera <3


Pitkästä pitkästä aikaa tartuin taas kynään. Lopputulos, kuinka yllättävää, seepra. Olen ihan hullaantunut kuosiin! Oonkin todella kateellinen siskolleni jolla on seepra legginsit ja seeprapaita. Viellä mä sellaiset legginsit jostain löydän!


Käytiin koulukavereiden kanssa yksi päivä Veturissa syömässä, kahvilla ja vähän ikkuna ostostelemassa. Clas Ohlson. Melkein sekosin siellä, niin paljon kaikke ihanaa seepra kuvioista!


Eih, en vain kestä! Mulla on ihan hyvä alku tuon kuosin keräämisen kanssa, on suihkuverho, lakanat, viltti ja seepra taulu. Suunnitelmissa on ostaa esim. muutama sohvatyynynpäällinen tällä kuosilla. Löysin sellaisia tyynynpäällisiä eilen ikea homesta! Tosin ostan ne vasta sitten kun ostamme uuden sohvan, mies kun lupasi että mennään katsomaan sellaista!Voi sitä riemua kun saan rahaa 13 päivä! Tarkoituksena on lähteä raskaana olevan ystävän kanssa käymään vähän vauvaostoksilla!



Kaveritkin siis jo tietävät tämän mun rakkauteni seepra kuosiin, sainkin eräälytä ystävältä tällaiset ihanat seepra-aiheiset vaatteet meidän neidille. Voin kertoa etten voi hillitä itseäni jos näen lisää seepra aiheisia vauvanvaatteita!

Voi siitäpä tulikin mieleeni, voi sitä riemua kun muistin eilen että sain mieheltä viime helmikuussa 170 euron lahjakortin zalandoon! Selailin eilen aivan innoissani kenkiä, mutta en löytänyt oikein mitään. Täytyy syventyä tarkemmin ihan koneen ääressä Zalandon ihmeelliseen maailmaan.

Kai materialismi onnellisuus on silloin tällöin ihan okei, yleensä kun en välitä tavarasta mitenkään erityisemmin? (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti