torstai 28. elokuuta 2014

Levoton yö

Hohhoijaa, kello on siis jopa jotain niin hienoa kuin 4.39 ja täällä mä kökötän koneella. Oon mä toki pari tuntia nukkunutkin, mutta sen jälkeen, kun heräsin kolmen pintaan vessaan, en ole enää saanut unta. Todella levoton olo ja joka paikkaan koskee. Tuntuu ihan menkkakivuilta, mahaan sattuu ja selkää jomottaa. Sen lisäksi vasemmasta kädestä meni varmaankin joku hermo pinteeseen kun ei kunnolla tahdo toimia... Koukistaminen sattuu tuohon taipeeseen. Niimpä sitten nousin sängystä ja ajattelin vähän päivitellä kuulumisia!


 Elikkäs, meidän Elli siis täytti 13. Tunnen itseni niin kauhean vanhaksi, meidän perheen vauva on jo teini... Kuva on siis aivan upeasta kortista minkä Ellille tein. Käytiin Lauantaina juhlistamassa Elliä porukoilla ja viihdyttiinkin siellä hyvä tovi.


Erittäin upea kuva, olen pahoillani, en vain löytänyt parempaa kuvaa masusta. Tilanne on siis tämä; se on laskeutunut jo aikaa sitten. Näytän niin paljon sirommalta, en enää vain valtavalta kasalta. Jospa se vauva sieltä tahtoisi pian tulla!


Mainitsin tässä yksi päivä miehelle että mieli tekee hampurilaista, ei mitään mäkkärin hötöä vaan sellaista missä on kunnon pihvi! Ihana, ihana mies sen sitten muisti ja toi yksi päivä töistä tullessaan ainekset hamppareihin. Tehtiin siis pihvit ja kaikki itse. Oli kyllä niin hyvää ettei mitääs rajaa! Oli jopa niin ihana tuo toinen että toi mulle salaattia ja jopa tomaattia kaupasta vaikkei niistä itse juuri pidä. Ei voi taas muuta sanoa kun että mulla on maailman ihanin ja kultaisin mies! <3


Tänään kävin Veeran kanssa syömässä ja shoppailemassa ja kahvittelemassa! Käytiin ensin Three Wingsissä syömässä ja sitten mentiin kiertämään kirppareita! Kirppis ja muutenkin shoppailulöydöistä voisin laittaa kuvia joskus myöhemmin, en miitä kerennyt kuvailla tänään. En tosin varmaan muista laittaa niistä mitään myöhemmin... Oli aivan huippua, niin me saatiin Veeran kanssa viisi tuntia kulumaan ihan hujauksessa! Sunnuntaina Veera muuttaakin pois täältä Kouvostoliitosta niin oli oikein hyvä nähdä ennen sitä!

Noh, tulin kotiin ja rupesin sitten touhuilemaan. Jossain välissä menin sänkyyn makaamaan, oli todella outo olo. Rupesinkin sitten, vihdoin viimein, pakkaamaan sairaalakassia! Onneksi google on kaveri ja sain sieltä paljon vinkkejä mitä kannattaa laukkuun pakata. Homma on vielä hieman vaiheessa, listan tasolla, mutta vaikkapas tulisikin lähtö, listasta on helppo pakkailla tavarat mukaan!

Ehkä lähtö Kotkaan ei tule vielä tänä yönä... Taidankin mennä edes koittamaan sitä nukkumista! peukut pystyyn että pian alkaa tapahtua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti