torstai 22. toukokuuta 2014

Ylppäri juttuja

Ollaan äiskän kanssa tänään ja eilen leivottu! Eilen leivottiin suolaisia piirakoita jsa muuta ei oikein kerennyt kun käytettiin aamulla Bertta eläinlääkäriin. Raukalla on ilmeisesti suolessa tulehdus eikä ruoka maistu tai mitään. Sai pieni sitten antibioottikuurin. Huomasi kyllä että tytsy oli kipeä kun ei edes tullut kerjäämääm pöydästä mitään!

Siinä on kinkku juustopiirakka. Teimme noita kaksi. Niiden lisäksi äiti sitten leipoi illalla vielä parsakaalipiirakkaa. On kyllä niin hyvät tarjottavat mun ylppäreissäni! Testattiin myös sellaisia kakkutikkareita mutta tultiin siihen lopputulokseen että niitä oloisi liian hankala tehdä ja niitä pitäisi tehdä todella paljon! 


 Tässä viellä kuva pöydästä kun leivottiin. Tämän päivän sotku oli huomattavasti suurempi, siitä unohdin ottaaa kuvan. Tänään sitten leivottiin makeita, eli mokkapaloja. Tehtiin myös yksi koe juustokakku, testataan kuinka se säilyy jos sen pakastaa.


Käytiin tänään katsomassa Steiner-koulun näyttelyä Kuusaalla. Siellä oli myös meidän Ellin nukke näytteillä, oli todella hieno! Elli ehkä tekee syksyllä koulussa siskontytölle sitten pienen ensinuken! Sain Ellistä muutaman tosi hyvän kuvan (yleensä ihan samanlainen kun minä kameran edessä, ei osaa hymyillä normaalisti vaan on pakko irvistellä ja vääntää naamaa) mutta laitan vain tämän nyt missä ei näy naamaa! Elli siis sai uuden ystävän, kukkakärpänen laskeutui Ellin kädelle ja se nimettiin Esteriksi! 


Kun tulin kotiin Ville ja Samuli lähtivät kauppaan ja kun Ville tuli takaisin hääti se minut keittiöstä. Ihana mies, teki noin hyvää ruokaa! Nyt katsellaan sitten Suomen peliä telkkarista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti