perjantai 2. toukokuuta 2014

Rakkaani diskotoukka

Viime päivinä pikkuinen on ollut tosi reipas ja vilkas, melkein koko ajan käy myllerrys mahassa kun diskotoukka pitää siellä omia bileitään. Siinä minä sitten riemuidiootti-virne naamallani makaan ja tökin aina välillä takasin. Nyt potkut tosiaan tuntuvat jo käteenkin. Joskus voi jopa nähdä mihin kohtaan pieni potkaisee. Joka ilta makaankin käsi mahan päällä ja odotan elonmerkkejä masusta, siitä on tullut jo tapa. Siinä kuva masusta vielä!


Tein aivan ihanaa pirtelöä tässä yksi päivä! Siihen tuli banaania, turkkilaista jugurttia, kaurahiutaleita ja mansikoita! Ei tarvinnut laittaa yhtään sokeria, oli aivan täydellisen makuinen! Sekaan vielä auringonkukan siemeniä niin koossa on täydellinen annos.


Eilen oli vappu ja käytiin porukoillani, kun äiti lupasi tehdä munkkeja. Oli ihanaa käydä kotona ja Noora ja Timokin olivat paikalla! Voi sitä nostalgiaa (taas jälleen kerran) ! Oli tosi hyviä munkkeja ja niitä tulikin syötyä ...


Oli aivan ihana nähdä koiriakin! Siinä Bertta pieni kerjäämässä, sillä koiralla on aina nälkä! Toki paikalla oli myös Ellin pupu Lumppa joka kävi välillä söpöilemässä ja nuuskimassa lahkeita. Lumppa on erittäin hassu pupu, Ellin läsnäollessa se on pieni enkeli ja kun Elli ei ole paikalla saattaa se käydä jyrsimässä reikiä vaatteisiin. Sanomattakin selvää että usea kavahtaa sitä. Höpsö pupu.


Tämän aamun fiiliksiä! Ihanan vaaleanpunaisen mukin sain äipältä, oikeastaan mukeja on kuusi ja puolet on vaalean ruskeita. Aivan ihania mukeja ja tosi hyvän kokoisia tee tai vaikkapa pirtelömukeja. Rasia saatiin Villen äidiltä ja se toimii nykyään teerasiana, kun en ole mistään löytänyt sellaista rasiaa missä lukee tee... Ehkä se joskus vielä jostain löytyy.


Kävin Kouvolassa tapaamassa erästä ystävääni ja sen jälkeen tulin kaupan kautta kotiin ja hain VIHDOIN VIIMEIN leipää! Kotona innostuin piirtämään! Taito on pahasti ruosteessa ja mieleni tekisikin ostaa kunnon kynät ja piirrustuslehtiö! Haaveilin tänään myös kirjastossa käymisestä, mutta ajattelin että mentäisiin joskus Villen kanssa sitten käymään, en kuitenkaan jaksaisi kantaa kaikkia kirjoja jotka haluaisin lainata! Ja jospa se Diana Gabaldonin kirja olisi jo suomennettu, sitä on odoteltu!!


1 kommentti:

  1. Bertan kynnet näyttää ihan järkyttävän pitkiltä tuossa kuvassa... =/
    Tosi hieno piirrustus!!
    Diskotoukalle terkkuja mummolta. ♥

    VastaaPoista