perjantai 17. huhtikuuta 2015

Uneton kaveri

Mikä siinä on kun vauva ei nuku? Tuollaisen palleronhan pitäisnukkua monta monta monta tuntia päivässä. Meillä ollaan helisemässä (taas jälleen kerran) tuon pikkuneidin unettomuuden kanssa. Päikkärit,mitä ne on. Hätäseen Miia nukkuu sen vartin tai puoli tuntia kerrallaan. Eilen nukkuin tunnin, ah autuutta. Yö unet... Ei väsytä. Toissayönä uni tuli puoli kahdelta. Eilen taisteltiin puoleen yöhön. Se on varmaan neuvolaan soitettava ja kysyttävä neuvoa. Ei meinaa äitin pää jaksaa tätä päätöntä menoa ilman taukoja.



Maailma kun on liian jännittävä paikka nukkumiseen. Niin paljon kaikkea ihmeellsita tutkittavaa ja maisteltavaa.


Ihmettelen sitä että vaikka päiväunet ovatkin säälittäviä mininokosia niin silti riittää energiaa vaikka mihin. Eikä neiti ole ollenkaan kärttyinen, päinvastoin. Iloisempaa yksilöä saa hakea. Ja siitä olen kiitollinen!


Hehheehhee ei väsytä terveisin Miia. Laitoin siis eilen päiväunille. Kaveri nukahti tissille ja oli umpiunessa mutta heti kun laskin sänkyynsä niin ding, ei enää yhtään väsyttänyt. Ja tiedän että ulkona nukkuisi todella hyvin (luultavasti) mutta kun minä olen niin väsynyt että en millään jaksaisi sitä rumbaa. Pakko se vaan on lähteä ulos. On se vaan niin ankeaa yksin.


Eilen havahduin siihen että iltasiivouksen yhteydessä olin kuljettanut Miian kirjaa koko ajan kädessä. Ai väsynyt vai? Nope.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti