tiistai 18. marraskuuta 2014

Myttysen vaatekaappi

Ajattelin tällä kertaa laittaa kuvia Myttysen vaatekaapin sisällöstä. Tässä tulee mun lempivaatteet, näitä siis on nähty muksun päällä! Katsotaampas;


No yllättävää sinänsä, eläinkuoseja löytyy, varsinkin tuota seepraa. Se on ehdoton suosikki, tuo bodi siis. Myös nuo leobardi kuosiset pöksyt ovat käytössä paljon. Seeprabodi tuntuukin olevan pyykissä koko ajan, koska sen yleensä laitan suoraan narulta päälle!


Ihanan pinkki bodi ja nuo mini farkut. Aivan ihana yhdistelmä! Nuo farkut ovat niin ihanat! Niitä pidetään yleensä silloin kun mennään kauppaan tai jonnekkin "hienompaan juttuun". Kotona yleensä ollaan bodissa ja sukissa tai sitten jalassa on jotkin trikoot, farkkuja ei siis kotona käytetä:


Tässä toinen pinkki ihanuus. Kauluspaita jonka helmassa on pieni kruunu jossa on muutama timantti. Joka prinsessan pakollinen juhla bodi. Ja kuvassa taas farkut, on ne vaan niin ihanat!


Tässä on ystävältä saatu neuletakki, tottakai seepra kuviolla! Takki tosin jäi jo pieneksi, niin nopeasti kasvaa meidän tyty. Takana on marimekko haalari. Tämä on todellisessa tehokäytössä, yksi ehdottomista suosikeistani. Haalarissa on onneksi käännettävät hihat ja jalat, eli tätä voidaan pitää vielä hetken aikaa!

Tässä, aivan ihana ristiäislahjaksi saatu kukkamekko! Voi että, rakastuin siihen heti! Ihana pehmoinen kiss me-paita on jo pieni. Harmillista, oli niin ihana. Menee todellakin säästettävien vaatteiden laatikkoon!


Tässä on yksi asu kokoelma. Tämän kansssa käytetään tietty myös bodia. Tämä on hyvä esimerkki kauppavaatetuksesta. Farkut, leoparditennarit, villapaita ja leobardipipo. Kerrassaan suloista!


Vihreä sydänmekko on yksi lempimekoistani. Tarvitaan enemmän juhlia että voidaan laittaatuo päälle! Tai sitten ihan rohkeasti laitetaan hienompia vaatteita kun lähdetään vaikkapa mummolaan. Valkoiset pörrötossukat on elina tuonut tuliaisiksi! Ollaankin siis muksun kanssa samiksia kun himmaillaan kotona pörrötossukoissa!

Voi näitä ihania vauvanvaatteita! Tahtoisin pukea Myttyselle vaikka mitä ihania vaatteita, mutta bodit ovat niin helppoja. Paidat ja tunikat ovat aina kainaloissa. Vaikka ovatkin niin ihania, niitä tulee pidettyä todella harvoin. Sain Henkalta ihanan lappusen jolla saisin 20% alennusta lasten vaatteista.. Myttysellä tosin on jo aivan tarpeeksi vaatteita. Kai sitä silti voi käydä katselemassa! ;---)


Enkai nyt voi olla laittamatta vielä kuvaa lapsoseta. Siihen se yksi päivä nukahti, hetkeksi käänsin selkäni ja toinen simahti ! On tuo vaan suloinen pieni pallero! 

1 kommentti:

  1. Aaw ihania vaatteita! <3 nykyään muksuille on niiin paljon kivempia vaatteita kuin silloin kun ite oltiin pieniä! :D

    VastaaPoista