perjantai 14. marraskuuta 2014

Mutsi vapaalla

Tämä mamma kävi shoppailemassa. Kyllä, kävin ostamassa istelleni vaatteita!  En edes muista milloin olisin ostanut itselleni jotain noin kivaa! Tein siis jotain kerrassaan hurjaa... Ostin nahkahousut. Tuollaiset legginsit. Mallailin ja mallailin niitä, mietin ja mietin. Ja ostin. Oon todella tyytyväinen nyt! 


Kuvassa siis nahkahousut (huuuui!) ja ihana kimalteleva harmaa/hopeinen neule. Vero Modassa kaikki yläosat olivat -25% joten pitkän harkinnan jälkeen otin tuon neuleen.


Ostin myös tuollaisen ihanan topin jossa takaosa olkaimista on pitsiä. Aivan ihana! Musta, yllätys yllätys, mutta siinä on sentään jotain erikoisempaa!


Ostimpas myös tuollaisen harmaan löysän neuleen. Näyttää todella hyvältä noiden pöksyjen kanssa! Huhhuh, nyt ei tarvitse pitkään aikaan käydä ostamassa vaatteita!


Räjähtänyt aamu naama! Hymyilytti silti, vieläkin todella hyvä fiilis eiliseltä! Ja kun on saanut rauhassa juoda kahvinsa niin kai sitä nyt hymyilyttää!

Tästäpä taidan mennä vähän jumppailemaan! Kiitos iphone ja ihanat ohjelmat! Latasin siis jumppaohjelmat jaloille ja pyllylle. Ollaan tehty myös mamma jumppaa tässä ja voi juma, kyllä näistä kiloista päästään. Ensimmäistä kertaa ikinä lähden tähän hommaan näin positiivisella mielellä. Tällä kertaavarmasti myös onnistuu!


Loppuun vielä kuva ihanasta pikku Myttysestä seepravaipoissa. Kyllä, seepravaipoissa. Kuinka fiiliksissä voi olla vaipoista? Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti