perjantai 7. marraskuuta 2014

Ensilumi

Eilen satoi ensilumi. No tämä tyttöhän oli aivan innoissaan. Kynttilöitä oli heti palamassa joka nurkalla! Rrakastan talvea ja syksyä! Kuhan tulis sellaiset pienet pakkaset eikä kamalaa Siperia talvea.  Heti tuli myös joulu fiilis! Ensimmäinen joulu perheenä edessä, aivan ihanaa! Täytyisi päästä jo ostelemaan joulukoristeita ja valoja. Tosin ehkä vielä odotan muutaman viikon. En vain malttaisi millään. Ihanaa! En muista milloin viimeksi olisin ollut näin innoissani joulusta!


Sanottakoon vielä että särkee jalkoihin, aika paljon. Portaiden nouseminen, nope. Tein eilen vauvan kanssa pienen jumpan ja kyllä huomaa ettei ole pitkään aikaan tehnyt mitään. Tuntuu kuin joku olisi hakannut reiteni. Oli siis ainakin tehokas jumppa! Olen aivan fiiliksissä myös siitä! Jospa tänään käytäisiin pitkällä kävelyllä ja huomenna tehtäisiin taas jumppa! 


 Mutta nyt menen tekemään aamupalaa ja odottamaan että Kauniit ja Rohkeat alkaa! Sanoisin että täydellinen aamu!

2 kommenttia:

  1. Haha täällä ihan sama juttu, oon niin kikseissä tosta lumesta :D ja joulua ollaa odotettu aktiivisesti kesästä asti, koht saa jo koristella jee ::3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eka joulu omassa kodissa nii on huisin jännää! :3 täytyy käydä ostamas joulukoristeet ja kaikkee, ihanaa! Kyl tää kylmempi aika vuodest on se mun juttu c: ! Hihii, hyvää joulun odotusta teille jo nyt ;))

      Poista