perjantai 22. elokuuta 2014

Blogger miksi teet näin?

Juuh elikkäs... Mulla ei näy ollenkaan nuo kommentit. Näkyy kyllä tuossa "etusivulla" että kommentteja on tullut lisää mutta sitten kun yritän niitä nähdä niin ei mitään. En siis ole tyly ja ignoraa kommentteja, en vain nää niitä... Turhauttavaa kuin mikä! Osaako joku auttaa tämän asian kanssa?? Anyone?


Noh, jos sitä vaikka huomenna kirjottelis ihan asiaa, kun sain tuon miehen suostuteltua lähtemään tänään veturiin vähän vaateostoksille. Täytynee käydä ostamassa ihan alusvaatteita ja nilkkasukkia ja mitä nyt mukaan tarttuu! Voi olla tosin että itselleni ostan vain nuo välttämättömimmät, en kauheasti tykkää itselleni shoppailla... Kuinkakohan paljon tarttuu matkaan pikku neidille vaatteita... Pikkusisikollakin on huomenna synttärit joten jonkinnäköistä lahjaa pitäisi hänelle hommata. Mitä ostaa 13v. neidille jota ei kiinnosta vaatteet meikit yms vaan ainoa lahjatoive on aina koiranpentu? Noh, sen näkee sitten iltapivällä! Mä taidan mennä jatkamaan unia nyt!

1 kommentti:

  1. Tuu käymään niin katotaan sitä kommentointia. Sulla on myös kellonaika vissiin ihan pyllyllään eli senkin vois säätää.

    VastaaPoista