lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kotona on paras

Eilen en jaksanut enää kirjoittaa illalla kun tultiin sen verran myöhään kotiin muodin yöstä, täytyy vaan sanoa että oli niin kuiva meno Kouvolassa ainakin siihen aikaan kun me menimme paikalle että ei huhhuh, täysin turha tapahtuma. Kojuja oli vain yksi ja tuttuja ei melkein yhtään...



 Tässä on aamun tulos, innostuin siivoamaaan. Ja löysin viisi, VIISI, muovipussillista tölkkejä ja pulloja... Huhhuh! Huomaa kyllä että tässä taloudessa on limsa maistunut. Sitä tosin ei ole pitkään aikaan enää ostettu, näin viikonlopun kunniaksi Ville osti kaksi pulloa mutta taitaa seuraavat limsat tulla vasta ensi viikonloppuna.


Olin jopa niin reipas että pyykkäsin! Muistin jopa ostaa huuhteluaineen, vihdoin viimein, joskin se ostettiin vasta illemmalla joten näihin pyykkeihin se ei vaikuttanut mitenkään. Kateellisena pyykkäsin Villen kivan värisiä paitoja, miksi mulla ei ole noin ihanan värisiä vaatekappaleita? Viikkasin myös tummat pyykit pois narulta ja kartoitin reikä tilannetta... Kaikissa mun hyvissä mustissa peruspaidoissa on reikä! Miten se on mahdollista? Enkä tietenkään voi heittää niitä vaatteita pois koska ei mulla ole aikaa/innostusta lähteä shoppailemaan uusia vaatteita. Ehkä kukaan ei huomaa niitä reikiä... Äiti, ymmärrän sua taas entistäkin paremmin!


Siivosin keittiönkin kunnolla, kaikki oikein kiilsi! Kunnes tuli seuraavan kerran nälkä ja muruset lainehti taas pöydällä.. Loputon työmaa! Illemmalla äiti ja Elli tuli koirien kanssa käymään ja katsottiin mun ylppäri juttuja, pitäisi ehkä hommata verhot tänne kämppään ja kaikkea pientä mukavaa.. Luultavimmin ylppärit ovat siis meidän luukussa. Sitten Santeri tuli meille ja vähän viellä myöhemmin Noora ja Timo tuli käymään.



Nämä kuvat ovatkin sitten jo tältä päivältä! Joo, nähtiin kaupassa tollasia aakkos ranskalaisia ja oli pakko ostaa, oli ihan hauskoja, kirjaimista sai väännettyä vaikka mitä (hehheh!) ja niistä oli iloa meille "melkein aikuisille" pitkään.



Tässä Villen masu ja karvamattokuviointi. Koska laitoin kuvan Villen masusta, on alla kuva myös omasta, on se iso! Ruoka on maistunut mutta kyllä tosta jo ehkä huomaa että kyseessä ei ole pelkästään ruuasta johtuva lihavuus! 


Nyt odotellaan että Jaakko ja Jenna tulee kyläilemään! Ja toivotaan että huomenna jaksaisi tehdä jopa jotain järkevää!

2 kommenttia:

  1. Ai nyt ymmärrät, miksi mä kuljen niin kaameissa vaatteissa kotona... reikäisissä jne. =D

    Kyllä sä varmaan pääset vielä noita Villen paitoja käyttämään... sit kun ei enää mitkään omat mahdu päälle. Mä venyttelin mukavasti iskän paitoja silloin joskus muinoin, kun teitä kaikkia odottelin. =) Ja housut (esim. trikoot/leggarit/collarit) mahtui kivasti päälle, kun käänsi pyllypuolen eteen. =D

    Hassusti muuten toi makkarikuva on tollein nurin päin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ei niistä reikäsistä vanhoista ihanista vaatteista vaan voi luopua! :D
      Ville tykkää ku ryöstän koko sen vaatekaapin :,))
      Joo toi ku on peilin kautta otettu toi kuva nii on hassun näköin :D

      Poista